Aktivní škola
Tvořivé třídy
Montessori
Fakultní škola
Knihovna

Orientační běh 1. 10.

Orientační běh 1. 10.

V úterý 1. října se na naší škole koná orientační běh pro všechny žáky z 2. stupně. Je tematicky zaměřen na oslavy výročí 140 let od připojení obce Holešovice-Bubny k Praze. 

Ráno v 8:00 se třídy sejdou v aule, kde proběhne zahájení. Po seznámení se s programem a bezpečnostními pravidly se přesuneme na školní dvorek. Žáci se poté připraví a v předem vytvořených skupinách budou vybíhat ze startu v intervalu po 4 minutách.

Na deseti kontrolách (vyznačených na mapě) budou „cvakat“ soutěžní kupón a zároveň sbírat lístečky s historickými událostmi týkajícími se Prahy 7. Po návštěvě všech kontrol se vrátí do cíle, kde po návratu všech běžců nastane vyhodnocení a vyhlášení výsledků. První tři místa oceníme medailemi a hmotnými cenami. Ostatní účastníci dostanou medaili.

V případě nepříznivého počasí budeme nuceni termín posunout, takže si držme palce, ať je hezky 🙂 Těšíme se na den v pohybu strávený venku a věříme, že si ho všichni užijeme!

Tato akce probíhá za podpory Městské části Praha 7 a Spolku Korunka, díky kterým máme zajištěné medaile a hmotné ceny. Školní jídelně zase vděčíme za zdravou svačinu, s níž se žáci občerství během dopoledne.

Všem děkujeme!

Tereza Richtrová, Andrea Prášilová, Ivana Sujová

Napsat komentář